top of page
nytcoverwebshop2.jpg

Velkommen til Itsyarn.dk

Herunder finder du et udpluk af vores forskellige kvaliteter:
pastelmint_edited.jpg

It's For Socks Semisolids

IMG_0417_edited.jpg

It's For Socks Specklet

singlemerinonytbillelde_edited_edited.jp

It's Single Merino

naturfarver.jpg

NYHED - dLANA

20220130_125518_edited.png

It's Your Luck

IMG_2949.JPG

It's Pure Wool

SocksDKnytbillede_edited.png

It's For Socks DK

20221123_153115_edited.jpg

It's Tweed

SilkMohairNytBillede_edited.jpg

It's Silk Mohair

KOM MAJ, DU SØDE MILDE.png

Sokkeklubben

Minis.jpg

Mini-sæt

Følg os på Instagram

  • Vaskeanvisning
    Vaskeanvisning Det anbefales at dette garn håndvaskes og ligges flat til tørre. Mange garner tåler dog maskinvask på uldprogram indstillet til 30 grader og ca. 900 omdrejninger. Inden du benytter maskinen til at vaske dine uldne sweatre, vil vi anbefale at du vasker din strikkeprøve for at teste din maskine af og sikre dig, at garnet ikke tager skade af netop din maskines uldprogram. Vask i maskine er altid på eget ansvar. Dette garn må kun vaskes i uldvask. Vi anbefaler at du altid vasker dine projekter i vaskeposer for at sikre at strikken beholder sin form. Skulle dine projekter fnuldre eller have brug for en genopfriskning kan du med fordel bruge en uldkam eller uldbørste til at fjerne de overskydende fibre.
  • At strikke med håndfarvet garn
    At strikke med håndfarvet garn er spændene og sjovt! Det er altid interessant at se, hvordan den næste pind tager sig ud og spiller sammen med de forrige. Der er masser af strikkeglæde i, at strikke med de håndfarvede meter! Når du strikker med håndfarvet garn, skal du dog være opmærksom på, at hvert enkelt fed er håndfarvet - det betyder i alt sin enkelthed, at der ikke er to fed der er ens. Du kan derfor med fordel strikke med to forskellige nøgler på samme tid. Det gør du ganske simpelt ved at strikke en omgang med et nøgle og den næste omgang med et andet nøgle. På den måde "blander" du nøglerne sammen og du undgår, at der vil komme farveforskelle fra det ene fed til et andet. Når du vasker dit håndfarvede garn for første gang, kan du opleve at det "bløder". Det er ganske almindeligt og siger ikke noget om kvaliteten af garnet. Vi anbefaler at garnet vaskes alene, når det vaskes første gang.
  • Returnering
    Det skal være nemt at returnere sit køb! Klik herunder for download af returseddel m.v.

Hvem er It's yarn?

Se mere

 

Vores online shop er fyldt med vores egne lækre håndfarvede garner,  så du er klar til at lave dit næste kreative projekt.

Uanset hvilke visioner du har i tankerne, så kan du bringe det til live med vores fantastiske garner i høj kvalitet

Kontakt os

Itsyarn.dk

Torvegade 12

7900 Nykøbing Mors

CVR. 25235266

Tak for din besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt!

* Gælder kun fragt til Pakkeshop i Danmark

bottom of page