top of page

Retur

Returnering
It's Yarn giver dig 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer fra webshoppen. Udsalgsvarer kan ikke byttes. 

Bytte/tilføjelse
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare skal du derfor gå til webshoppen og bestille denne. Dette sikrer at din nye vare leveres hurtigt, og at din kvittering matcher netop det du har købt.

Vi har gjort det nemt for dig at sende varer retur. Det skal være nemt at handle online, også hvis det viser sig at varerne skal retur igen. Du kan købe en returlabel fra vores returportal her: https://return.shipmondo.com/itsyarn-retur. En retur label koster 39,- kr.

Bemærk: Du vil blive sendt videre til Shipmondo som varetager sig af betalingen og det alt tekniske, så skulle du opleve problemer i forbindelse med dit køb skal du kontakte dem og det kan du gøre på

mail: kontakt@shipmondo.com eller

på tlf: +45 70400407.

Husk a printe vores returseddel ud og vedlægge den i din pakke.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Returvarer sendes til:
It's Yarn
Torvegade 12
7900 Nykøbing Mors

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til retur adressen. Du kan altså ikke sende din returpakke til en pakkeshop.

Når du sender varer retur, er det dit ansvar, at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til itsyarn.dk@gmail.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter og e-bøger.
For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere at vi sender en mail med et link, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

bottom of page