top of page
IMG_3029.jpg

Velkommen til Itsyarn.dk

MKAL 2023

Stephen West er en anerkendt og talentfuld strikkedesigner, hvis kreativitet og lidenskab for strikning har gjort ham til en stjerne i strikkeverdenen. Han har netop annonceret udgivelsen af sit årlige MKAL (mystery knit along) og skaber stor spænding blandt alle strikkeentusiaster.

I MKAL'en kan strikkeelskere se frem til en fantastisk rejse gennem 4 mysteriøse "Clues", der vil lede dem mod skabelsen af det mest fortryllende sjal. Stephen West er kendt for at skabe unikke og innovative designs, der udfordrer traditionelle strikketeknikker og sætter nye standarder for kreativitet.

Så lad spændingen og glæden brede sig, når Stephen West bringer os på en magisk rejse gennem hans årlige MKAL. Med de fire forunderlige "Clues" vil et smukt sjal begynde at tage form, og strikkeentusiaster verden over vil opleve glæden ved at skabe noget unikt og inspirerende.

Hvis man klikker HER kan man læse meget mere om MKAL 2023

Herunder finder du et udpluk af vores forskellige kvaliteter.
Webshop: Stores
IMG_3595.jpg

It's For Socks

IMG_3608.jpg

It's Single Merino

IMG_2985.JPG

It's For Socks DK

IMG_3612.jpg

It's Silk Mohair

IMG_3616.jpg

It's Suri Silk Cloud

IMG_2949.JPG

It's Pure Wool

20221123_153115_edited.jpg

It's Tweed

IMG_3623.jpg

It's Tweed DK

Følg os på Instagram

  • Vaskeanvisning
    Vaskeanvisning Det anbefales at dette garn håndvaskes og ligges flat til tørre. Mange garner tåler dog maskinvask på uldprogram indstillet til 30 grader og ca. 900 omdrejninger. Inden du benytter maskinen til at vaske dine uldne sweatre, vil vi anbefale at du vasker din strikkeprøve for at teste din maskine af og sikre dig, at garnet ikke tager skade af netop din maskines uldprogram. Vask i maskine er altid på eget ansvar. Dette garn må kun vaskes i uldvask. Vi anbefaler at du altid vasker dine projekter i vaskeposer for at sikre at strikken beholder sin form. Skulle dine projekter fnuldre eller have brug for en genopfriskning kan du med fordel bruge en uldkam eller uldbørste til at fjerne de overskydende fibre.
  • At strikke med håndfarvet garn
    At strikke med håndfarvet garn er spændene og sjovt! Det er altid interessant at se, hvordan den næste pind tager sig ud og spiller sammen med de forrige. Der er masser af strikkeglæde i, at strikke med de håndfarvede meter! Når du strikker med håndfarvet garn, skal du dog være opmærksom på, at hvert enkelt fed er håndfarvet - det betyder i alt sin enkelthed, at der ikke er to fed der er ens. Du kan derfor med fordel strikke med to forskellige nøgler på samme tid. Det gør du ganske simpelt ved at strikke en omgang med et nøgle og den næste omgang med et andet nøgle. På den måde "blander" du nøglerne sammen og du undgår, at der vil komme farveforskelle fra det ene fed til et andet. Når du vasker dit håndfarvede garn for første gang, kan du opleve at det "bløder". Det er ganske almindeligt og siger ikke noget om kvaliteten af garnet. Vi anbefaler at garnet vaskes alene, når det vaskes første gang.
  • Returnering
    Det skal være nemt at returnere sit køb! Klik herunder for download af returseddel m.v.
bottom of page