top of page

SOKKEKLUBBEN

Engangskøb:

Som en nyhed, kan du bestille Sokkeklubben for 199 kr.* hver måned, som et engangskøb. Vi farver et begrænset antal, og d. 20. i hver måned, vil disse blive tilgængelige for køb - så længe lager haves.

(F.eks. d. 20. januar 2024 vil den næste måneds sokkeklub, februar, blive tilgængelig for køb)

Abonnement:

Vil du være sikker på at der er en pakke fra månedens Sokkeklub til dig, kan du abonnere, og hvis du vælger at gøre det, betaler du blot 189 kr.* om måneden. Læs videre om vilkår for abonnement nederst på siden.

Hver måned afsløres en collage her på webshoppen, samt på Instagram og Facebook, hvor du kan få et lille sneak-peak på farverne i månedens sokkeklub - i maj er det syrenerne der er i fokus. Man ser dem både i læhegn og haver i de flotteste farver. Duften er helt uovertruffet og den kan vi jo desværre ikke få ind i garnet, men sikke nogle farver!

Se billedet nedenfor:

Tryk på "se detaljer" for at få vist produktsiden for Sokkeklubben - her kan du vælge, om du ønsker den månedlige pakke som et engangskøb, eller om du ønsker at abonnere.

Sokkeklubben bliver tilgængelig for køb d. 15. april til og med d. 25. april 2024 kl. 12:00 (eller så længe lager haves).

Sokkeklubben bliver tilsendt i starten af hver måned, og indeholder 1 x 100 g. It's For Socks og en 1 x 20 g. It's For Socks mini. Bemærk, at hvis du vælger at abonnere f.eks. d. 17. i måneden, vil beløbet også blive trukket d. 17. i månederne efterfølgende. Hvis du bestiller andre produkter, vil det blive sendt sammen. Du kan opsige dit abonnement til hver en tid, skriv da til os via chatfunktionen nederst til højre.

bottom of page